Revolutionerer Havvindmølle Balancering med Avanceret Teknologi

Vi er stolte over at have leveret avancerede maskiner til balancering af havvindmøllevinger, som repræsenterer et afgørende skridt fremad i industrien. Vores maskiner er resultatet af en unik kombination af mekanisk specialisering og avanceret datateknologi, der muliggør en hidtil uset præcision og effektivitet.

Avanceret Teknologi til Præcis Balancering

Vores maskiner er udstyret med en unik kombination af mekanisk specialisering og vores innovative DataMagnet-teknologi. DataMagneten faciliterer en unik vejealgoritme, der benytter maskinlæring, hvilket sikrer optimal balancering af havvindmøllevingerne med en hidtil uset præcision.

Digital Tvilling og Automatiseret Dokumentation

Ved hjælp af vores DataMagnet faciliterer vi ikke kun optagelsen af den digitale tvilling, men vi udfører også selv afrapporteringen og dokumentationen. Dette sikrer en effektiv og pålidelig proces, hvor hver enkelt delmaskine kan afveje op til 50 tons. Kombinationen af de to delmaskiner kan i princippet afveje op til 100 tons.

Præcision og Kvalitetssikring

Vi stræber efter en præcision på inden for ±10 kg, forudsat at alle udefra værende konditioner er opfyldt. Denne hidtil usete præcision giver vores kunder den tillid, de har brug for, når det drejer sig om sikkerhed og pålidelighed af deres havvindmøllevinger.

Vejen Frem

Vi er passionerede med hensyn til at fortsætte med at innovere og forbedre vores teknologi for at imødekomme fremtidens behov og udfordringer. Sammen med vores kunder fortsætter vi med at skabe løsninger, der fører til mere effektive og pålidelige havvindmølleparker over hele verden.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores avancerede teknologiløsninger og hvordan vi kan hjælpe med at optimere dine processer og øge din virksomheds konkurrenceevne.

Læs mere her

Automation

Vi leverer software til automation, der kan udvikles til netop dine behov. Med mere end 20 års erfaring kan vi hjælpe med dine opgaver. Læs bl.a. om de større projekter vi allerede har leveret.

checkvejer

Vi producerer brugerdefinerede checkvejere til industrianlæg, bestående af anerkendte kvalitetskomponenter. Klik videre, og læs om hvordan vores produkt kan optimere din drift.

Job / Praktik

Vi er altid på udkig efter den rette kollega, og vi har et løbende samarbejde med div. uddannelser. Så læs mere her, hvis du er studerende, eller leder efter et job indenfor automation.