DataMagnet

En datalogger til dig, 
som vil optimere din produktion

Strategisk Samtale

Vi vil gerne tage en gratis, og uforpligtende, strategisk samtale med vores kunder, hvilket gør vi kan tilrette DataMagnet til netop dine behov – så du bedst kan få gjort dine data brugbar.

Med DataMagnet er der mulighed for custom-tilrettelæggelse, og stadig som en plug-n-play løsning. Dvs. DataMagnet installeres der hvor det passer, så dine data samles og håndteres i den form du ønsker det – hurtigt, nemt og effektivt.

Vi vil også gerne være din samarbejdspartner, til levering af hele løsninger, ikke kun når det gælder datalogning og databearbejdning. Læs mere på vores Automation side.

Se videoen nedenunder, for at få et lille indblik i, hvad DataMagnet kan gøre for dig.

Big Data

Informationen fra dine maskiner og produktion er omfattende, og det kræver en avanceret indsats, for at gøre optimal brug af den store datamængde.

Her sørger DataMagnet for en vedvarende indsamling, opbevaring og analyse af dine data – i realtid. 

Du får adgang til den nødvendige information, i de former du vil have: rapportgenerering, statistikker, produktionsprocesser, lige hvad du har brug for.

F.eks. har LIP Bygningsartikler A/S fået helt styr på deres lager, ved hjælp af deres DataMagnet. Den har skabt overblik, over deres pallereoler, samt sat deres omfattende depot i et overskueligt system.

Datasikkerhed

DataMagnet gør dine data tilgængelig løbende, og det kræver optimal databeskyttelse. Her kommer DataMagnets fleksibilitet ind i billedet.

Opsamlingen og bearbejdningen af dine data er vigtig for din produktivitet, da det giver en dyb indsigt i dine processer.
Hvor mange dataloggere i dag sender data ud i Cloud’en, kan DataMagnet også opbevare, processere og fortolke dine produktionsdata – on-site.

Det betyder, at du kan få fuld kontrol over din datasikkerhed, hvor du vil have den – samtidig med du har samme webbaserede adgang til din datarapportering.

Så tøv ikke med at kontakte os, så DataMagnet kan komme igang med at hjælpe dig.

AGV DOWNLOADS

For at komme i gang med at programmere din helt egen AGV, så har vi samlet et par downloads du vil skulle bruge i løbet af workshoppen, du finder dem via nedenstående links.