Automation

Her får du automationsløsninger
Fra A til Z eller integration i en større proces

Maskiner & Processer

Hos Optilogic er vi både ingeniører og programmører, og vi har over 20 års erfaring indenfor automations- og produktionsmiljøet. Så her kan du kan få optimeret dine maskiner og processer.

Vi leverer komplekse maskiner og andre automationsløsninger, der er udarbejdet til dine specifikationer og behov. Vi har stor ekspertise, indenfor maskinproduktion, automatisering, programmering, samt implementering af processer til industrianlæg.

Vi vil gerne være din maskinproducent, og med os som samarbejdspartner er du sikret høj faglighed. Du får også altid assistance til design, opsætning og support – om det er on-site, eller remote support.

Du kan med fordel læse om vores Checkvejere, og/eller vores datalogger- DataMagnet.

Software

Hos os kan du få udviklet industriel software, til implementering i produktion. 

Vores software er skrevet til både Windows og Linux, så vi er fleksible mht. til den bedste løsning for dig.

Om det er design af styretavler, programmering af PLC/panel/SCADA, HMI og MES integration, samt indsamling og bearbejdelse af data.

Evt. tag et kig på vores datalogger, som vi kalder DataMagnet, for mere information.

Optilogic - Automation, Checkvejere og Software til Industrianlæg

Industri 4.0

Nutidens produktion kræver komplekse automationsprocesser, da et væld af teknologier nu kan have et nuanceret samspil – det der kaldes den fjerde industrielle revolution.

Hos os kan du få produceret avancerede maskiner, der kan sættes i forbindelse med løbende data, så det hele går op i et højere logistisk enhed hos dig.

Det er bl.a. også her, brugen af Big Data kommer ind, da alle de interagerende processer afgiver store mængder af data – der bare venter på at blive gjort brugbar.

Da vi mestrer begge verdener af ingeniører og programmører, er vi godt rustet til at hjælpe dig med alle Industri 4.0 og Big Data løsninger – vi finder den perfekte interaktion mellem data og processer til dig.