Checkvejer

Du får den certificering, skala og præcisionsvejning, 
som er perfekt til dig

Åbent System

Modsat typiske checkvejere, arbejder vi med et “åbent” system. Det betyder at der er mere fleksibilitet og frihed omkring designet af din checkvejer – så du kan optimere din produktionslinje.

Hos Optilogic kan du få produceret en checkvejer, til netop din produktion. Vi samarbejder med førende leverandører, og bruger komponenter af anerkendte mærker, så du ved kvaliteten altid er i top.

Vi leverer både checkvejere til integration af etablerede processer, eller hele automationsløsninger. Vi servicerer både on-site, og med remote access – hvad der er nemmest for dig. Se evt. vores Automation-sektion.

Du får derfor den checkvejer, som opfylder dine produktionskrav og du undgår spild. Oveni, sparer du også penge på reservedele i det lange løb, da det er nemt at udskifte komponenter i vores produktionsudstyr.

Dynamiske Størrelser

Du får fremstillet kvalitetsvægte hos os, både til integration og hele processer. Implementeret lige nøjagtigt der, hvor du får mest ud af dem. 

Vi har produceret vægte, i flere størrelser og til vidt forskellige behov.

F.eks. har vi programmeret og fremstillet en stor certificeret lossevægt, der afvejer 1,2 tons fisk af ad gangen, op til 650 ton i timen, i samarbejder med Jydsk Vægtfabrik A/S.

I kontrast til det ovenstående, udvikler vi en præcisionsvejer, der vejer og doserer vitaminer, i 10 grams portioner, med en maximal tolerance på ± 0,1 gram.

Lad os hjælpe dig, så vi sammen kan fremtidssikre din produktion.

Optilogic - Automation, Checkvejere og Software til Industrianlæg

Datalogging

Vi udvikler også industriel software, så du kan få alsidige automationsløsninger til din produktionslinje.

F.eks. leverer vi også gerne en datalogger, som vi kalder DataMagnet, med til din checkvejer/vejeløsning. 
Med DataMagnet får du fuld indsigt i dine produktionsdata, i den form du har brug for, og dermed mulighed for at få optimeret din drift.

Du kan læse mere om samspillet mellem maskiner og data, i vores Industri 4.0 sektion.